Şefkat Tepe – Sungurlar Timi 160. Bölüm izle Şefkat Tepe 160 Bölüm HD Full İzle Sungurlar Timi Yeni Bölüm

Şefkat Tepe, ilk bölümü 6 Kasım 2010 tarihinde yayınlanan aksiyon, askeri, dram ve suç dizisi. Başrollerini Serdar Mert rolünde Mert Kılıç ve Nazê rolünde Dilara Büyükbayraktar paylaşmaktadır. Dizi 3. Sezona kadar Karapınar jandarma Karakolu Komutanı Üst teğmen Serdar Mert ve askerlerinin terör örgütü ile mücadelesini anlatmaktaydı. 75. Bölümde başrollerden Leyla Aslıhan Güner ölerek diziden ayrıldığı için 3. Sezonda Sungurlar adında Tim kurulunca hikaye tim üzerinden devam etmiştir.

ŞEFKAT TEPE DİZİ OYUNCULARI:

Mert Kılıç: Yüzbaşı Serdar Sungurlar Timinin komutanıdır. Yiğit, adaletli ve cesurdur. Timden atılınca boks salonu açmıştır. Fakat sonra Nazê sayesinde time geri döner.
Dilara Büyükbayraktar: Naza; güzel, cesur, zeki ve savaşçı bir kadındır. Daha önce terör örgütünde baş komutandı. Sonralarda ise Serdar’a aşık olduğu için örgütten vazgeçer ve sungurlar timine katılır. Serdar ona aşıktır ama o bunu bilmiyordur.
Mehmet Korhan Fırat: Şahin; Sungurlar Timin’de keskin nişancı olarak uzman çavuş rütbesi ile yer almaktadır. 143. Bölümde Aslı ile evlenmiştir.
Bora Karakul: Doktor/Devran, önceden terörist olan doktor, Time katılarak çeşitli operasyonlarda yer almıştır. Melis Ceren Köksal ‘ın canlandırdığı Zelal karakteri ile evlidir. Üç çocuk babasıdır. Sevecen ve esprili bir kişiliktir. İlerleyen bölümlerde eşi Zelal ve çocukları Kudüs ordusu tarafından öldürülmüştür.
Ertuğrul Şakar / Bahtiyar Engin: Kordon Celil, Timde astsubay rütbesi ile yer almaktadır. Agresif ve acımasız tavırlarıyla bilinir. Tabutçu lakabına sahiptir. Serap Doğan’ın canlandırdığı Zeynep karakteri ile evliydi ve bir bebeği vardı. İlerleyen bölümlerde eşi Zeynep ölmüş ve bebeği kaçırılmıştı. 143. bölümde köpekler yüzünü parçalayarak diziden ayrılmıştır gelecek bölümlerde yüz nakli yapılarak oyuncu değişikliği olacaktır.
Merve Akaydın: Aslı/Eslim, Diziye katıldığı ilk zamanlarda Kordon’nun ajanlığını yapmaktaydı. Ailesi Kudüs ordusu tarafından dağıtılınca onların intikamını almak için sungurlar timine katılır. Timde tanıştığı Şahin ile 143. bölümde evlenmiştir. Ama kardeşini sungurlardan kaçırdığı için 158. bölümde (sezon finalinde) sungurlardan atılmıştır ve Şahin ile aşkları bitmemiştir. Şahin onu çok seviyordur araları düzelecektir.


Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Reklam

TOPLİST

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.