Sungurlar 30. Bölüm Tek Parça HD izle #Sungurlar 16 Mayıs 2015 Stv Youtube Kure Tv 9-05-2015

Sungurlar 30. Bölüm Tek Parça HD izle #Sungurlar 16 Mayıs 2015 Stv Youtube Kure Tv 9-05-2015
Sungurlar  30. Bolum

internete bir hayli hayranı artan türk dizileri içinde gelmesi sebebi ile Sungurlar dizisini takipçilerimiz için detaylı bilgi edindik. Sungurlar 30. bölüm 16-05-2015 akşamı seyircisini televizyon karşısına kitleyecek devamlı bulunduğu gibi. Arama motorlarında çoğunlukla tercih edilen araştırmalar bu şekliyledir Sungurlar 30. bölüm parasız Sungurlar dizisinde bu hafta yoğun şekilde kaliteli olacak.


Sungurlar 30. Bölüm Donmadan izle 16-05-2015,Sungurlar 30. Bölüm Hemen izle,Sungurlar 30. Bölüm Youtube seyret,Sungurlar son bolum izle,Sungurlar 30. Bölüm Hemen izle,Sungurlar 30. Bölüm Takılmadan izle,Sungurlar 30. Bölüm Tek Parça HD izle,Sungurlar 30. Bölüm Takılmadan izle,Sungurlar 30. Bölüm izle ,Sungurlar 30. Bölüm izle

Konusu : Samanyolu TV yani STV ekranlarında yayınlanan türkiye\`nin en çok izlediği diziler arasında girmeyi başarmış şefkat Tepe dizisinin ardından tıpkı oyuncu kadrosu Sungurlar Dizisi adıyla yeni bir dizide buluşuyor. Dizinin ilk bölüm fragmanında sıra konusu için henüz net bir bilgi verilmese de Samanyolu TV izleyicileri dizinin konusunu adından da tahmin edebilir.
yine şefkat Tepe tarzı ile askerli bir dizi olacağını tahmin ederiz. hususi bir timin yaşadığı hayat, olaylar, aşk ve dramın konu alınacağı Sungurlar dizisi çok aşırı yakında STV ekranlarında olacak. şefkat Tepe\`nin finalinin ardından hayranları merakla aynı ekipten yeni bir dizi bekliyordu. Sungurlar dizisinin açıklanması şefkat Tepe hayranlarını bir hayli sevindirmiş durumda demek doğru olacaktır.
şefkat Tepe, ilk kısmı 6 Kasım 2010 tarihinde yayınlanan aksiyon, askeri, dram ve suç dizisi. Başrollerini Serdar Mert rolünde Mert Kılıç,şahin Bulut Mehmet Korhan Fırat ve hekim Bora Karakul paylaşmaktadır. Serdar komutan üç. Sezona kadar Karapınar jandarma Karakolu Komutanı üst teğmen Serdar Mert şekilde görev yapıyordu. 75. bölümde baş rollerden Leyla Aslıhan Güner ölerek diziden ayrıldı. üç. sezonda Sungurlar adında Tim kuruldu 3,4 bölüm sonra Serdar Mert yüzbaşı oldu hikaye tim üstünden devam etti.5.sezona aynı kadroyla Sungurlar şekilde girdi.Dizinin yeni adı Sungurlar oldu.



Labels: , ,



6 Responses to "Sungurlar 30. Bölüm Tek Parça HD izle #Sungurlar 16 Mayıs 2015 Stv Youtube Kure Tv 9-05-2015"

  1. Unknown says:

    Arkadaş serdar komutana bir şey olmasın sungurlar da çarşıda karışır hacı

  2. Serdar a bir şey olmaz herhalde izleyen kalmaz valla sungurlar dizisi biter kanımca

  3. Unknown says:

    kimse boşuna rüzgar yapmasın aga dizi serdar komutan için mi izleniyor sadece hepsi bir birinden değerli...

  4. adam says:

    Neden ya neden siz niye böyle diyiyisunuz meryem niye olmeli başkasi olemezmi ya

  5. Unknown says:

    neden bu kadar aşırı donuyorsun be izlerken ...

  6. Unknown says:

    neden bu kadar aşırı donuyorsun be izlerken ...

Leave A Comment:

Reklam

TOPLİST

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.