Sungurlar 32. Bölüm Tek Parça HD izle Youtube #Sungurlar 30-05-2015 Stv Kure Tv


Sungurlar  32. Bolum

Sungurlar 32. Bölüm Tek Parça HD izle  2015 Sungurlar 30 Mayıs Youtube Sungurlar 30-05-2015 Stv Kure Tv Ekranları başındaki seyircilerin ilgiyle takip ettiği dizi Sungurlar yeni bölümü ile 30 Mayıs 2015 Cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Bu hafta yayınlanacak olan Sungurlar 32.bölüm sitemizde siz değerli ziyaretçilerimize sunulacaktır. kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Stv ekranlarında yayınlanan Harkulade yapımın yeni bölümün de Meydana gelecek yeni olayları yazımızın devamında bulunan fragman vasıtası ile öğrenebilirsiniz. Sungurlar 32.kısmı ile 30 Mayıs Cumartesi Samanyolu TV\`de kaldığı yerden devam edecek!

Suriye’de kapana kısılan Serdar ve Celil, Kasım’ın adamlarından kurtulmayı başarır. fakat Sungurlar’ı bekleyen öteki bir tehlike bulunur. Topal, Sungurlar’ı birbirine düşürmek için Serdar’a ailesini kimin katlettiğini ve bir kardeşinin yaşadığını anlatmaya karar verir. Serdar’ın gerçekleri öğrenmesinden büyük endişe duyan ve planları bozulacak olan Meryem, şoktadır. Naza ise bu durumdan son derece memnundur. Sungurlar’da büyük gerilimler yaşanırken durumu fırsat bilen Kasım, yeni bir saldırı için harekete geçer ve Sungurlar’ın bulunduğu sığınağı havaya uçurur.
 Sungurlar 32. Bölüm Donmadan izle 30-05-2015,Sungurlar 32. Bölüm internetten izle,Sungurlar 32. Bölüm Donmadan seyret,Sungurlar son bolum izle,Sungurlar 32. Bölüm Hemen izle,Sungurlar 32. Bölüm Takılmadan izle,Sungurlar 32. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 32. Bölüm internetten izle,Sungurlar 32. Bölüm izle ,Sungurlar 32. Bölüm izle


Konusu :
Samanyolu TV yani STV ekranlarında yayınlanan ülkemiz\`nin en iyi izlediği diziler içinde girmeyi başarmış şefkat Tepe dizisinin ardından aynı oyuncu kadrosu Sungurlar Dizisi adıyla yeni bir dizide buluşuyor. Dizinin ilk bölüm fragmanında sıra meselesinde henüz net bir bilgi verilmese de Samanyolu TV izleyicileri dizinin konusunu adından da tahmin edebilir.
gene şefkat Tepe tarzı ile askerli bir sıra olacağını tahmin ederiz. özel bir timin yaşadığı yaşam, olaylar, aşk ve dramın konu alınacağı Sungurlar dizisi çok aşırı yakında STV ekranlarında olacak. şefkat Tepe\`nin finalinin ardından hayranları merakla aynı ekipten yeni bir sıra bekliyordu. Sungurlar dizisinin açıklanması şefkat Tepe hayranlarını bir hayli sevindirmiş halde demek doğru olacaktır.

şefkat Tepe, ilk kısmı altı Kasım 2010 tarihinde yayınlanan aksiyon, askeri, dram ve suç dizisi. Başrollerini Serdar Mert rolünde Mert Kılıç,şahin Bulut Mehmet Korhan Fırat ve hekim Bora Karakul paylaşmaktadır. Serdar komutan üç. Sezona kadar Karapınar jandarma Karakolu Komutanı üst teğmen Serdar Mert şekilde vazife yapıyordu. 75. bölümde baş rollerden Leyla Aslıhan Güner ölerek diziden ayrıldı. 3. sezonda Sungurlar adında Tim kuruldu üç,4 bölüm sonra Serdar Mert yüzbaşı oldu hikaye tim üzerinden devam etti.5.sezona aynı kadroyla Sungurlar şekilde girdi.Dizinin yeni adı Sungurlar oldu. 

Labels: , , ,



5 Responses to "Sungurlar 32. Bölüm Tek Parça HD izle Youtube #Sungurlar 30-05-2015 Stv Kure Tv"

  1. Unknown says:

    severek takibe devam süpersiniz sungurlar 32. Bölüm müthiş..

  2. Bi Tv says:

    kalite işte :)

  3. Unknown says:

    Sungurlar dizisini yapan emegi geçen herkese teşsekkür ederim harika bir dizi gerçekten izledikce gururlaniyorum.. diyicek bir kelime bulamiyorum . Başarılar...

  4. korhan abi diziye dönecekmi bi bilgi alırmısınız ltfn

Leave A Comment:

Reklam

TOPLİST

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.