Sungurlar 33. Bölüm Tek Parça HD izle 06 Haziran 2015 #Sungurlar 06-06-2015 Stv Youtube Kure Tv


Sungurlar  33. Bolum
internete epeyce hayranı artan türk dizileri içinde gelmesi itibarıyla Sungurlar tv dizisini sizler için bir hayli sorguladık. Sungurlar 33. bölümü ile 06-06-2015 tarihinde izleyicisini televizyon önüne alacak her daim yaptığı bunun gibi. Arama motorlarında sürekli tercih edilen araştırmalar şu şekildedir Sungurlar 33. bölüm Full izle Sungurlar de bu hafta oldukça ilginç olacağına inanıyoruz.

bu hafta ilk fragmanı baya iddialı görünüyor. Sungurlar geride bıraktığımız bölümü ile epey bir kendinden söz ettirdi. Seyircisi sürekli artan dizi Sungurlar 33. bölüm 06-06-2015 tarihinde yeni sevenlerine hoş süre geçirtecek bu gibi. Sizde bölüm ile alakalı yorumda bulunabilirsiniz.
Sungurlar 33. Bölüm Full izle 06-06-2015,Sungurlar 33. Bölüm Hemen izle,Sungurlar 33. Bölüm Donmadan seyret,Sungurlar son bolum izle,Sungurlar 33. Bölüm Takılmadan izle,Sungurlar 33. Bölüm Full izle,Sungurlar 33. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 33. Bölüm Takılmadan izle,Sungurlar 33. Bölüm izle ,Sungurlar 33. Bölüm izle

Konusu :
Samanyolu TV yani STV ekranlarında yayınlanan ülkemiz\`nin azami izlediği diziler içinde girmeyi başarmış şefkat Tepe dizisinin ardından tıpkı oyuncu kadrosu Sungurlar Dizisi adıyla yeni bir dizide buluşuyor. Dizinin ilk bölüm fragmanında dizi konusunda henüz net bir bilgi verilmese de Samanyolu TV izleyicileri dizinin konusunu adından da tahmin edebilir.
yine şefkat Tepe tarzında askerli bir dizi olacağını tahmin ederiz. hususi bir timin yaşadığı hayat, olaylar, aşk ve dramın konu alınacağı Sungurlar dizisi aşırı yakında STV ekranlarında olacak. şefkat Tepe\`nin finalinin ardından hayranları merakla aynı ekipten yeni bir sıra bekliyordu. Sungurlar dizisinin açıklanması şefkat Tepe hayranlarını bir hayli sevindirmiş durumda demek doğru olacaktır.

şefkat Tepe, ilk kısmı altı Kasım 2010 tarihinde yayınlanan aksiyon, askeri, dram ve suç dizisi. Başrollerini Serdar Mert rolünde Mert Kılıç,şahin Bulut Mehmet Korhan Fırat ve hekim Bora Karakul paylaşmaktadır. Serdar komutan üç. Sezona kadar Karapınar jandarma Karakolu Komutanı üst teğmen Serdar Mert olarak vazife yapıyordu. 75. bölümde baş rollerden Leyla Aslıhan Güner ölerek diziden ayrıldı. üç. sezonda Sungurlar adında Tim kuruldu üç,4 bölüm sonra Serdar Mert yüzbaşı oldu hikaye tim üstünden devam etti.5.sezona aynı kadroyla Sungurlar şekilde girdi.Dizinin yeni ismi Sungurlar oldu. 
Sungurlar 33. Bölüm Tek Parça HD izle 06 Haziran 2015 #Sungurlar 06-06-2015 Stv Youtube Kure Tv
Samanyolu Tv nin sevilen dizisi Sungurlar 06 Haziran akşamı Ekranlara Yeni bölümüyle gelmeye hazırlanıyor. İzleyicilerin hala eski karakterlerin diziye dönüşünü beklediği yorumlarda bariz kendini gösteriyor.

Bizde bu konuda ufak bir araştırma yaptık ve En çok Konuşulan sungurlar dizisinin karakterlerinden birisi Şüphesiz Şahin bir sonraki karakter de Aslı. Burada Sungurlar 33. Bölüm Fragmanını yayınladık dizinin ardından yeni bölümüde yayaınlayacağımızdan emin olabilirsiiniz.

Şimdilik Sungurlar Yeni Bölüm ile sizlere veda ederken özelikle sizden dizi hakkındaki yorumlarınızıda eksik etmemenizi rica edeceğim. Gelen yorumlar yapımcı ve senaristler açısından çok mühim olduğunu unutmamanızı özelikle rica edeceğim.

Labels: , , ,



2 Responses to "Sungurlar 33. Bölüm Tek Parça HD izle 06 Haziran 2015 #Sungurlar 06-06-2015 Stv Youtube Kure Tv"

  1. slm nbr says:

    Bu diziyi severek izliyorum ancak her zaman aynı sahneler yer alıyor. diziyi sizin sitenizden takip ediyorum

  2. Bi Tv says:

    Teşekür Ederizi bizi Tercih ettiğiniz için. Dizi ile ilgili yorumlarınızı esirgemezseniz Belki bir ihtimal senaristler lütfedim yorumlarınızı kayle alıp daha kaliteli bölümleri bizimle buluşturabilirler.

Leave A Comment:

Reklam

TOPLİST

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.